Select Page

Els nostres serveis

El nostre objectiu
Millorar els processos de negoci i la rendibilitat dels nostres clients mitjançant les nostres solucions i serveis de consultoria avançada.

Especialitats

En què destaquem

Aradoxa Solutions centra la seva activitat al sector de les noves tecnologies, desenvolupant projectes d’innovació tecnològica aplicada a la gestió dins de l’àmbit de les telecomunicacions i la informàtica.

Integració de sistemes

Fer possible a les empreses integrar les diferents solucions empresarials dins la seva arquitectura tecnológica.

Solucions corporatives

Solucions fiables i innovadores que creen valor afegit per als clients.

Solucions de mobilitat

Facilitar l’accés a les darreres tecnologies.

NICE

SOLUCIONS DE NEGOCI

Innovar

Planificar

Analitzar i decidir

Col·laborar

NICE SUITE

Suite d’aplicacions que millora els processos empresarials i contribueix a treballar de manera més col·laborativa als diferents departaments i seguir els fluxes operatius.

Inclou:

  • Gestió de comandes de venda.
  • Gestió de promocions i condicions comercials.
  • Acords comercials.
  • Forecast.
  • GDSN (Global Data Synchronisation Network, Catàleg Global de Productes).
  • Mòdul de PLM.
  • Control de sol·licitud de viatges i liquidacions.
  • Gestió de la qualitat.

Augmentar la productivitat i eficiencia. Optimitzar el temps de comercialització. Millor visibilitat i resposta en l’atenció al client.

Serveis d’integració

Integrar els seus associats i sistemes a la vostra empresa

Aradoxa afronta la integració de sistemes com una necessitat emergent en el mercat, fent possible a les empreses integrar les diferents solucions empresarials dins la seva arquitectura tecnològica. Utilitzem l’eina que més s’adapti a les seves necessitats funcionals i tecnològiques, oferint un assessorament tècnic i funcional independent per aportar la millor solució per al client, basant-nos en les necessitats actuals i futures dels plans de sistemes del client i de les tendències tecnològiques. Les principals necessitats que cobrim en integració són: l’alineament de dades mestres entre sistemes, les comunicacions transaccionals entre aplicacions, la comunicació on-line amb sistemes externs com Internet, EDI, xarxes privades, etc., i projectes d’ETL (extracció, tractament i depuració de dades). La necessitat d’integració a les empreses cada cop és més crítica. A Aradoxa podem ajudar-lo a afrontar-la amb èxit per la gran experiència adquirida al llarg dels anys, tant internament entre les seves aplicacions i/o sistemes (A2A), com amb els seus clients o proveïdors (B2B i B2C).

ADXPACKING

SOLUCIONS DE LOGÍSTICA

ADXPACKING

ADXPacking és una solució de ‘Packing List Label’, desenvolupada amb l’objetiu de simplificar la gestió logística i entre proveidors i clients, minimitzant els costos de manipulació. A partir de requerimients dels nostres clients, hem creat una solució que permet optimitzar l’integració d’enviaments de mercaderia entre proveidors i clients, amb interfases simples d’intercanvi de dades. ADXPacking integra fàcilment els fitxers del client a l’aplicació, rebuts per FTP o per carpeta monitoritzada. Es disposa d’un assistent per poder integrar diferents formats de fitxer a l’aplicació sense haver de fer desenvolupaments addicionals. La solució minimitza els errors de transcripció ja que les dades del proveidor les proporciona directament el client.

Clients

Ajudem als nostres clients a tenir èxit

Procés

Temps d’imaginar i crear

Recerca i Anàlisi

Identificar noves idees.

Planificació i Implementació

Compartir i desenvolupar les teves idees.

Desplegament

Desplegar els nous productes.

Contacti amb nosaltres

C/ Balmes 152, 08008 barcelona +34 934 160 719 aradoxa@aradoxa.com